Gyorsmenü

Szerzőknek

A Studia Mundi – Economica on-line tudományos folyóiratban a kéziratok megjelentetésének folyamata a következők szerint alakul:

A beküldendő anyagok előkészítése

 1. A szerző(k) elkészíti(k) a kéziratot a formai követelmények alapján (doc fájl). Az elküldésre szánt fájl neve a kontakt szerző neve legyen.
 2. A táblázatok, ábrák, képek elmentésre kerülnek külön fájlokban is a megfelelő formátumokban (xls, jpg, png).
 3. A szerző(k) kitölti(k) és aláírjá(k) a szerzői adatlapot. Aláírást követően az adatlapot be kell szkennelni (pdf fáj).
 4. A szerző(k) kitölti(k) és aláírjá(k) a szerzői nyilatkozatot. Aláírást követően a nyilatkozatot be kell szkennelni (pdf fájl).

Az előkészített dokumentumok megküldése

 1. A fentiekben felsorolt dokumentumokat/fájlokat a kontakt szerző e-mailben beküldi a studia.mundi@gtk.szie.hu e-mail címre.

Bírálati folyamat

 1. A beküldést követően a kontakt szerző e-mailben értesítést kap arról, hogy minden szükséges fájl beküldésre került-e, illetve hogy hiánypótlásra van-e szükség.
 2. A teljes kézirati-csomag beérkezését követően megindul a bírálati folyamat.
 3. A szakmai lektorok véleményéről a kontakt szerző e-mailben kap értesítést.
 4. A szakmai lektori véleményekben foglaltak alapján a kézirat változatlan formában megjelentethető, vagy visszaküldésre kerül a kontakt szerzőnek a két lektori véleménnyel együtt e-mailben a szükséges javítások elvégzése céljából.
 5. A javasolt módosítások után a kontakt szerző ismételten beküldi e-mailben a kéziratot a studia.mundi@gtk.szie.hu e-mail címre. Amennyiben a szakmai lektorok megjelentetésre alkalmasnak találják a módosított kéziratot, belekerül a megjelenésre váró folyóiratba.

Megjelenés

 1. A folyóirat megjelenéséről, illetve a legfrissebb szám linkjéről a kontakt szerző e-mailben kap értesítést.
CsatolmányMéret
PDF icon Formai követelmények583.37 KB
Fájl Szerzői nyilatkozat97.94 KB
Fájl Szerzői adatlap99.65 KB
Fájl Lektori vélemény107.82 KB